STRALEND IN BALANS

HEALTHY QUOTES

blogs, recepten & inspiratie

Gezonde Choco Candybar

BLOG 29-4-2021


Voor als je wat meer tijd hebt en echt iets lekkers wilt maken. Super lekker!

Ingrediënten

Bodem
75 gram amandelmeel
½ theelepel vanillepoeder
2 eetlepels honing
2 eetlepels plantaardige melk
2 eetlepels ghee (gesmolten) (of kokosolie of roomboter)
Snuf (himalaya of keltisch) zeezout

Middenlaag – Karamel
10 dadels
4 eetlepels kokosolie (gesmolten)
3 eetlepels sesampasta (tahin)
2 eetlepels kokosbloesemsiroop (of ahornsiroop of honing)
1 theelepel vanillepoeder

Bovenlaag – Chocolade
3 eetlepels kokosolie (gesmolten)
3 eetlepels cacaopoeder
1 eetlepel honing (of ahornsiroop of honing)
½ theelepel vanillepoeder
Snuf (Himalaya of Keltisch) zeezout

Bodem alles mixen en doe het in het bakvorm. Druk het mengsel met de
achterkant van een lepel goed plat. Voor de karamel laag mix je ook alle ingrediënten in een mixer. Leg dit mengsel
over de bodemlaag en verdeel het. Leg de bakvorm enkele minuten in de
vriezer, zodat de lagen wat kunnen uitharden.
Mix de gesmolten kokosolie met de cacao, de honing, de vanillepoeder en zout
tot een gladde massa. En verspreid de chocolade laag over de andere lagen
heen. Laat het nogmaals enkele minuten uitharden in de vriezer.

Nu kun je het in blokken snijden en smullen maar! Het is van allemaal pure
ingrediënten maar wel machtig. Doe een aantal stukken apart invriezen, voor
een ander moment dat je zin hebt in zoetigheid.

Mis nooit meer iets van StralendInBalans!

Schrijf je in en krijg de nieuwste stories in je mail 

Mis nooit meer iets van StralendInBalans!

Schrijf je in en krijg de nieuwste stories in je mail 

Schrijf je in en mis nooit meer nieuwe blogs, tips en recepten van StralendInBalans

We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Je kunt je altijd weer uitschrijven. 

Inschrijving is gelukt!

  

Je weg naar een stralende jij begint hier... 

 

Ontvang GRATIS 10 healthy quotes die je gelijk kunt toepassen in je dagelijks leven.

PLUS je ontvangt regelmatig inspiratie en tips om stralend in balans te komen en blijven.

Gelukt! je e-book is onderweg. Check je inbox!